2PeopleCycling

Fietsvakantiemarkt 2008

13-12-2008

Vandaag hebben we veel leuke mensen ontmoet tijdens de Fietsvakantiemarkt in Heerhugowaard. Zowel andere ‘standhouders’ als bezoekers. Want ons opvalt, is dat wij tot een van de jongsten van het fietsersvolk behoren.

Jan-Willem en Saskia achter hun stand op de Fietsvakantiebeurs 2008 bij VittorioWe ontmoetten nog een stel wat 16.000 km gaat fietsen vanaf maart 2009 naar Zuidoost-Azië. Valt mee; ’t is maar voor een jaar... :-) Onze buurman-standhouder is met zijn vrouw voor 4,5 maand naar Nieuw Zeeland geweest. Ze hebben genoten. We kwamen nog een fietsstel tegen die we afgelopen zomer in Schotland tegenkwamen (toen ik schreef over de Hollandse enclave), Bart en Willemijn uit Heiloo. Nu hebben we hun visitekaartje en zij de onze.

We hebben via internet 100 leuke visitekaartjes laten drukken van northseacycle.nl en die vonden gretig aftrek. Ook de Dazers, waarvan we er een paar verkochten namens de Wandelwinkel.

Zo’n dag als deze zorgt ervoor dat we weer zin hebben in het laatste deel van de route. Zomer 2009 is het zover; dan willen we Noorwegen/Zweden en een stukje Denemarken doen.

Tot slot bedanken we Ton en Anita (en collega’s) van Vittorio voor de goed verzorgde dag!

© 2012-2023 | 2PeopleCycling by Jan-Willem en Saskia | Sponsors: Inhoud Telt & Vendicum